Pariul zilei – 13.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Dundalk vs Shamrock Rovers (13.10.2014) – ora 21:05
pariul zilei2Pentru ziua de astazi, luni 13 Octombrie, am ales pariul zilei din Irlanda Premier League, de la meciul dintre Dundalk si Shamrock Rovers mai exact, cota fiind una atractiva, de 1.83 la ora actuala.
Ultimul meci direct pe acest teren a fost un adevarat spectacol, chiar acum trei saptamani, scor 3-2 pentru Dundalk in Cupa Ligii.
Dundalk Shamrock Rovers
Asa cum probabil v-ati obisnuit, Dundalk este cea mai solida formatie din campionatul Irlandei, insa situatia gazdelor este una delicata, riscand sa piarda titlul pe ultima suta de metri in cazul unor pasi gresiti. Cu 30 de jocuri disputate pana acum, Dundalk are in dreptul ei 69 de puncte si ce mai bun golaveraj de 70-23, fiind in fruntea clasamentului datorita golaverajului mult mai bun decat al lui Cork City. Pe de alta parte, Shamrock Rovers este una dintre formatiile solide ale campionatului irlandez, insa echipa nu poate emite pretentii mari pe finalul acestui sezon. La ora actuala Shamrock este a patra in clasament, fara riscul de a mai pica pe locurile de mai jos, insa totodata cu sanse mici de a reusi sa urce pe podium pana la finalul acestei stagiuni. Shamrock are 25 de puncte stranse din 15 deplasari.
Pariuri Dundalk vs Shamrock Rovers
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.83

  • Ne-am orientat catre victoria celei mai solide formatii din Irlanda in actuala stagiune, Dundalk, gazdele avand si avantajul terenului propriu, plus ca victoria este singura optiune in momentul de fata. De precizat ca Dundalk este singura echipa din Irlanda neinvinsa acasa.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,