Meciul zilei – 13.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 October, 2014. Postat in Meciul Zilei

Letonia vs Turcia (13.10.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Letonia si Turcia vor fi puse fata in fata in aceasta seara de la ora 21:45, meciul anuntandu-se foarte interesant, mai ales ca cele doua tabere sunt codasele Grupei A, iar Turcia are nevoie de trei puncte cu orice pret. Anul trecut cele doua selectionate au incheiat la egalitate un meci amical disputat la Istanbul, scor 3-3.
Letonia Turcia
Letonia nu este o formatie care sa emita pretentii intr-o grupa cu Olanda, Turcia, Cehia, Islanda si Kazakhstan. Gazdele au obtinut un punct in primele doua etape din calificari, fiind inca in cautarea primului gol marcat. Patru meciuri a disputat echipa gazda pe teren propriu in 2014, trecandu-si in cont doua victorii, un egal si o infrangere, 0-3 cu Islanda acum trei zile. In celelalte trei jocuri letonii nici nu au primit gol. Turcia se prezinta la aceasta partida in corzi, incepand campania de calificare la Euro 2016 mult sub asteptari, cu doua infrangeri in primele doua jocuri, 0-3 in fata Islandei si 1-2 cu Cehia. Astfel, fara punct castigat si cu un golaveraj de 1-5, Arda Turan si colegii sai sunt ultimii in Grupa A, asta in conditiile in care porneau ca favoriti principali la obtinerea locului secund din clasament.
Pariuri Letonia vs Turcia
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.65

  • Turcia poate fi considerata net superioara in fata Letoniei din toate punctele de vedere si in ciuda perioadei delicate pe care o traverseaza oaspetii, mizam totusi pe succesul acestora.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , , ,