Pariuri Sportive – Tara Galilor vs Cipru – 13.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 October, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Tara Galilor vs Cipru (13.10.2014) – ora 21:45
Tara Galilor si Cipru vor fi puse fata in fata diseara de la ora 21:45 in cea de-a treia etapa din preliminariile Campionatului European. La prima vedere, britanicii au prima sansa, lucru confirmat si de cotele oferite de agentii. De-a lungul timpului am avut parte de cinci dueluri directe intre cele doua, Tara Galilor reusind sa se impuna de trei ori, iar cipriotii in doua randuri, niciodata in deplasare insa.
Tara Galilor Cipru
Tara Galilor va fi condusa de Gareth Bale din teren, jucatorul de la care se asteapta sa fie facuta diferenta. Gazdele sunt fara esec dupa doua partide jucate in care au bifat un succes si un egal, iar cu patru puncte se afla in fruntea Grupei B, profitand si de faptul ca Belgia si Israel, urmatoarele doua clasate, au disputat doar un singur joc pana acum. Cel mai important absent al galezilor ramane accidentatul Joe Allen, mijlocasul lui Liverpool. Cipru a inceput destul de promitator noua campanie, cu o victorie notabila pe terenul mult mai bine cotatei, Bosnia, scor 2-1. Echipa a calcat stramb mai apoi in partida cu Israel de acasa, pierzand cu acelasi scor. Astfel, cu trei puncte si un golaveraj de 3-3, cipriotii ocupa locul patru. De precizat ca oaspetii nu se numara printre favoritii principali la calificare, luptand din greu pentru un eventual loc trei.
Pariuri Tara Galilor vs Cipru
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.40

  • Tara Galilor are majoritatea argumentelor de partea ei in aceasta intalnire. La prima vedere are un lot superior din punct de vedere valoric, se afla intr-o forma mai buna, plus ca dispune si de avantajul terenului propriu.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , , ,