Pariul zilei – 14.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Litex Lovech vs Prini Blagoevgrad (14.08.2015) – ora 20:00
pariul zilei2La fel ca si joi, pentru ziua de vineri am ales o cote de 1.91 la Pariul Zilei. Avem un duel extrem de interesant din Bulgaria A PFG, acolo unde Litex Lovech, cea mai buna formatie a inceputul de sezon, va da piept cu Pirin Blagoevgrad, cea mai fragila am putea spune.
Litex Lovech Prini Blagoevgrad
Litex Lovech s-a prezentat foarte bine in primele patru etape de campionat, fara infrangere, bifand doua victorii si doua remize. Astfel, cu opt puncte si cu un golaveraj mai bun decat al lui Beroe (tot 8 puncte), echipa se afla pe prima pozitie in Bulgaria, anuntandu-si deja candidatura la titlul de campioana. De precizat ca echipa a castigat deja un duel important, cu o contracandidata, 2-0 vs Ludogorets in prima etapa. Pirin Blagoevgrad se afla la polul opus al clasamentului, pe ultima pozitie in A PFG, cu un singur punct castigat in patru etape scurse. Alaturi de Lok. Plovdiv, oaspetii de vineri seara sunt singurii fara victorie in campionatul Bulgariei, iar in acest ritm e foarte posibil sa-i vedem pe acestia luptand pentru evitarea retrogradarii. Golaverajul de 1-6 este fara dubii cel mai slab din campionatul intern.
Pariuri Litex Lovech vs Prini Blagoevgrad 
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.91

  • Ne asteptam la o victorie categorica a gazdelor, tinand cont de diferentele dintre cele doua formatii, Litex fiind pe cai mari, pe cand Pirin Blagoevgrad se afla in corzi la ora actuala.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: