Pronostic – Aston Villa vs Man United – 14.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 August, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Aston Villa vs Man United – 14.08.2015

Pronostic - Aston Villa vs Man United - 14.08.2015Dupa ce Manchester United a deschis prima etapa de campionat, tot Rooney & co o vor deschide pe cea de-a doua, de aceasta data in fata lui Aston Villa, pe Villa Park, vineri seara de la ora 21:45.

Aston Villa a inceput excelent campionatul, cu o victorie obtinuta in prima etapa pe terenul lui Bournemouth, 1-0 in fata nou-promovatei. Echipa se afla in acest moment pe locul cinci, insa e irelevant dupa doar o etapa scursa. Cu siguranta Villa nu va ceda usor in fata lui United, iar sezonul trecut a scos o remiza aici in fata trupei lui Van Gaal, 1-1.

Manchester United e neinvinsa in precedentele 20 de deplasari pe Villa Park, ultimul esec pe acest teren fiind inregistrat in 1999, scor 0-3 intr-un meci de Cupa Ligii Angliei. Runda trecuta echipa a dat piept cu Tottenham pe teren propriu, reusind sa se impuna cu greu, in urma un autogol marcat de Walker la mijlocul primei reprize. United doreste sa lupte pentru titlu in aceasta stagiune, lucru firesc daca tinem cont de investitiile masive facute in ultima vreme.

Pronostic: 2 solist @ 1.62
E abia inceputul campionatului, nu recomandam sa pariati sume foarte mari. Villa e capabila de orice in fata propriilor suporteri, plus ca United a aratat extrem de rau in prima etapa pe parte ofensiva, sau mai exact n-a existat din acest punct de vedere. Mizam totusi pe superioritatea oaspetilor din toate punctele de vedere.

Tags: