Pronostic – Vitesse vs Roda – 14.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 August, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Vitesse vs Roda – 14.08.2015

Pronostic - Vitesse vs Roda - 14.08.2015Vineri seara va debuta cea de-a doua etapa din Olanda Eredivisie, iar Vitesse si Roda vor fi puse fata in fata incepand cu ora 21:00, ora Romaniei, ambele tabere tintind catre un rezultat pozitiv.

Vitesse n-a inceput tocmai excelent noua stagiune, trecandu-si in cont doar un punct dupa deplasarea de pe terenul lui Willem II, scor 1-1. Echipa a aratat bine pe parcursul verii, in meciurile amicale, fiind neinvinsa dupa cinci jocuri, insa marea problema a fost in Europa League, acolo unde Vitesse n-a avut nici o sansa in fata lui Southampton, pierzand cu 0-3 in Anglia si cu 0-2 acasa, parasind repede cupele europene.

Roda in schimb a inceput excelent noul campionat din Olanda, dovada ca a trecut weekendul trecut de Heracles, scor 3-1 pe propria arena, asta dupa o vara in care nu a rupt gura targului, pierzand doua dintre cele trei meciuri de pregatire. Roda a pierdut fara drept de apel ultima deplasare aici, scor 0-3 in Martie 2014, insa are asteptari mari odata cu revenirea pe prima scena a fotbalului olandez.

Pronostic: Peste 2.5 goluri @ 1.33
Cota nu este una astronomica, insa merita incercata in conditiile date. Eredivisie este o liga de over 2,5 fara doar si poate, iar noi mizam pe minim trei reusite intre aceste doua formatii, ofensive, deschise, si fara sa exceleze in aparare.

Tags: