Pariul zilei – 15.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 January, 2014. Postat in Pariul Zilei

Manchester City vs Blackburn (15.01.2014) – ora 22:10
pariul zilei2Manchester City si Blackburn Rovers se vor infrunta astazi de la ora 22:10 in FA Cup pentru obtinerea biletului catre faza 16-imilor de finala. Exista o favorita certa la toate agentiile, iar aceea este trupa de pe Etihad Stadium.
Acest joc este de fapt rejucarea, meciul initial terminandu-se 1-1 pe terenul lui Blackburn in urma cu 11 zile.
Manchester CityBlackburn
Manchester City a pierdut un singur joc in acest sezon pe teren propriu in toate competitiile, si anume in fata lui Bayern Munchen. In campionat City are punctaj maxim acasa, unde poate fi considerata una dintre cle mai solide echipe ale lumii. Spre exemplu, in cinci din ultimele zece meciuri pe Etihad, City a marcat mereu minim cinci goluri.Fara victorie pe terenul lui Manchester City din 2007, cand echipa era un de mijlocul clasamentului, Blackburn Rovers spera intr-o minune, insa nu va fi deloc usor, mai ales ca multe formatii in actuala stagiune au plecat invinse de pe Etihad, si formatii mult mai bine cotate decat o echipa de mijlocul clasamentului in Championship, a doua liga a Angliei.
Pariuri Manchester City vs Blackburn
Info pariuri sportive: Man City -2.0 HA @ 1.75

  • Ne asteptam la o victorie categorica a gazdelor in acest meci, mai ales ca City are un bilant fabulos pe teren propriu, si nu numai prin prisma faptului ca a bifat victorii pe banda, ci a bifat victorii la scor de foarte multe ori.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!