Pariuri Sportive – AC Milan vs Spezia – 15.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

AC Milan vs Spezia Β (15.01.2014) – ora 19:00
Udinese isi va afla adversara din sferturile de finala ale Coppa Italia, astazi de la ora 19:00, dupa intalnirea dintre AC Milan si Spezia, partida fiind inclinata la prima vedere fara doar si poate in favoarea gazdelor, in ciuda formei slabe pe care acestia o traverseaza. Acesta este primul joc direct dintre cele doua formatii, cel putin in istoria recenta a fotbalului.
AC Milan Spezia
AC Milan s-a prezentat mult sub asteptari pe tot parcursul acestui sezon, insa a inceput anul 2013 dand semne de revenire. Milanezii au castigat primul meci al anului, scor 3-0 in fata Atalantei, insa a urmat apoi duelul cu Sassuolo, incheiat cu victoria nou-promovatei in Serie A, scor 4-3, asta dupa ce Milan a condus cu 0-2 in primul sfert de ora. Kaka si compania au sanse minime la un loc de Europa in Serie A, iar cupa ramane obiectivul principal chiar. De partea cealalta a baricadei se afla o formatie de mijlocul clasamentului in Serie B, a doua liga de fotbal din Italia. Spezia vine dupa o pauza de doua saptamani si jumatate fara meci disputat, acesta fiind primul din 2014. Oaspetii au incheiat anul 2013 slab, fiind invinsi acasa de Latina, scor 1-4, apararea lasand din nou de dorit, ca in multe alte meciuri din actuala stagiune.
PariuriΒ AC Milan vs Spezia
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.50

  • Desi Milan nu este intr-o forma prea buna, ne asteptam sa vedem o victorie fara emotii in fata celor de la Spezia, echipa din liga a doua dupa cum am spus. Cota este tentanta pentru un pariu pauza / final pe mana gazdelor.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!