Pariul zilei – 15.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 14 April, 2017. Postat in Pariul Zilei

AS Monaco vs Dijon (15.04.2017) – ora 18:00
pariul zilei2Ziua de sambata ne propune o multime de meciuri interesante, iar pariul zilei l-am ales de la duelul dintre AS Monaco si Dijon, probabil cel mai dezechilibrat al etapei cu numarul 33 din Franta, atat la nivel de cote, cat si pe hartie.
AS Monaco
Dijon
AS Monaco este liderul la zi din Ligue 1, bifand victorie dupa victorie in campionatul intern. Echipa are 74 de puncte adunate pana acum, trei in plus fata de campioana PSG. AS Monaco dispune si de cel mai bun golaveraj din Franta, 88-26, cu cel mai puternic atac de departe, si o medie de aproape trei goluri marcate pe meci.Dijon este penultima clasata in acest moment si spera sa prinda macar locul de baraj, avand in vedere ca o despart doar doua puncte. Oaspetii au adunat 29 de puncte in 32 de etape scurse, iar golaverajul de 40-50 nu le face cinste. Atacul este bun, fara dubii, insa marea problema ramane in defensiva. Doar trei echipe au primit mai multe goluri pana acum.
Pariuri – AS Monaco vs Dijon
Info pariuri sportive  Sub 4.0 goluri HA @ 1.57

  • AS Monaco are cel mai bun atac din Franta, dar acum nu prea o mai intereseaza golaverajul, ci doar cele trei puncte, dat fiind faptul ca meciul acesta se joaca intre dubla din sferturile Champions League.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: