Pronostic – Everton vs Burnley – 15.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 14 April, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Everton vs Burnley – 15.04.2017

Pronostic - Everton vs Burnley - 15.04.2017

Everton si Burnley vor fi adversare in cea de-a 33-a etapa a campionatului englez de fotbal, sambata dupa amiaza incepand cu ora 17:00, ora Romaniei.

Caramelele vin dupa victoria obtinuta etapa trecuta in fata campioanei en-titre, scor 4-2 tot pe Goodison Park, asigurandu-si in mare masura cel putin locul sapte, care duce si el in Europa League. Everton este la egalitate cu Arsenal (6), dar tunarii au doua meciuri in minus disputate. Echipa gazda a bifat 11 victorii, 4 remize si 1 singur esec pe teren propriu in acest campionat.

Burnley este o formatie destul de solida, ocupanta locului 12 mai exact in momentul de fata. Oaspetii sunt la opt puncte deasupra zonei rosii, asa ca emotiile au cam disparut, cu sase etape inainte de final. Burnley este cea mai slaba echipa din Premier League pe teren strain, singura fara victorie in deplasare, cu doar patru puncte adunate din 48 posibile.

Pronostic: 1 solist @ 1.43
Am ales sa mergem pe victoria echipei gazda in meciul de sambata dupa-amiaza, Everton avand un lot mult mai valoros, o motivatie in plus, in timp ce Burnley este cea mai slaba formatie cand vine vorba de meciurile jucate in deplasare, dupa cum spuneam si anterior.