Pariul zilei – 15.05.2019

Bilet realizat de bonus in 15 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Atalanta – Lazio

Stadio Olimpico din Roma va fi locul de desfasurare al finalei Cupei Italiei in care se vor intalni Atalanta Bergamo si Lazio Roma, un duel pe care il vom prefata in continuarea acestui articol. Pana sa ajunga in aceasta faza a competitiei ambele grupari au eliminat nume importante, Atalanta a invins pe Juventus Torino si Fiorentina, in timp ce Lazio a trecut de cele doua mari cluburi ale orasului Milano.

Lazio a mai castigat acest trofeu de 6 ori, iar cel mai recent succes a fost inregistrat in 2013 si are un palmares mult mai bogat decat Atalanta care a reusit o singura data sa castige Cupa Italiei in urma cu 46 de ani. Totusi, in situatia actuala Atalanta se claseaza mai bine in campionat si este posibil ca trupa pregatita de Gian Piero Gasperini sa obtina si calificarea in UEFA Champions League.

In aceste conditii va exista mai multe presiune pe jucatorii laziali chiar daca vor avea o sustinere mai puternica din tribune, Lazio fiind clasata doar pe locul 8 este nevoita sa se impuna in aceasta finala pentru a avea asigurata participarea in cupele europene. Casele de pariuri anticipeaza o finala foarte stransa iar pentru pariori varianta de sub 2.5 goluri marcate cotata cu 1.95 poate fi cel mai inspirat pronostic in acest meci atat de important pentru iubitorii fotbalului italian.