Pariul zilei – 16.05.2019

Bilet realizat de bonus in 15 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Standard Liege – Club Brugge

Pentru pariorii interesati sa obtina un pronostic avantajos am pregatit un meci din campionatul Belgiei acolo unde Standard Liege va primi vizita celor de la Club Brugge intr-o confruntare ce poate influenta lupta pentru titlu. Prima sansa la victorie in acest duel o au oaspetii de la Club Brugge, o echipa care se afla la doar 3 puncte de prima pozitie din campionat si este foarte aproape sa castige din nou titlul de campioana a Belgiei.

Mai trebuie mentionat faptul ca formatia din Brugge a reusit deja 3 victorii consecutive si va avea o misiune mai usoara astazi datorita listei lungi de absenti din formula gazdelor. Standard Liege nu poate conta in aceasta seara pe 6 jucatori indisponibili, dar il poate folosi pe Razvan Marin, unul dintre cei mai talentati fotbalisti romani ai momentului. Totusi, Standard a suferit 4 esecuri consecutive si moralul fotbalistilor antrenati de Michel Preud’homme este destul de scazut.

Gruparea din Liege a pierdut si partida din tur impotriva celor de la Club Brugge, scorul final in acea intalnire a fost de 4-0 ceea ce inseamna ca diferentele dintre cele doua adverare sunt considerabile. In concluzie, va invitam sa mizati pe o victorie a oaspetilor cotata cu 1.90, un rezultat asteptat avand in vedere perioada nefasta prin care trece Standard Liege.