Pariul zilei – 16.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 16 January, 2014. Postat in Pariul Zilei

Getafe vs Barcelona (16.01.2014) – ora 21:55
pariul zilei2Fara nici un fel de emotie vis a vis de obtinera calificarii in faza urmatoare a competitiei, Barcelona merge pe terenul lui Getafe din postura de mare favorita, calificarea fiind doar o chestiune de timp.
Catalanii s-au impus cu 4-0 acasa in mansa tur, asta dupa ce pe 22 Decembrie o mai invinsese o data pe Getafe, la ea acasa chiar, scor 2-5.
GetafeBarcelona
Getafe se afla intr-o situatie critica, nereusind sa inscrie vreun gol in cele trei meciuri din acest an. Marica si compania au numai infrangeri in 2014, incasand in medie aproape trei goluri pe joc. Getafe a incasat gol acasa in fiecare meci din finalul lunii Noiembrie pana in prezent. La pariuri cota pentru 1 solist a crescut de la 10.00 la 11.00 in ultimele 24 de ore, asta in oferta bet365. Getafe a peirdut ultimele cinci jocuri cu Barca, mereu incasand minim patru goluri.Barcelona pe de alta parte nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind una dintre cele mai in forma echipe din lume. Messi si compania lupta cot la cot cu Atletico Madrid pentru titlu in Spania, lupta in care pare as fi reintrat si Real Madrid. Catalanii au bifat doua victorii cu 4-0 in acest an, la care se adauga si remiza alba cu Atletico din urma cu cinci zile in campionat. Doar o surpriza ar putea face ca Barca sa nu castige acest duel.
Pariuri Getafe vs Barcelona
Info pariuri sportive: Barcelona -1.5 HA @ 1.70

  • Ne-a atras atentia cota foarte tentanta pentru o victorie a catalanilor la minim doua goluri avansa, asa cum s-a intamplat contra lui Sociedad in ambele intalniri din acest sezon.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!