Pronostic – Saint Etienne vs Lille – 17 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 16 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Saint Etienne – Lille
pronostic saint etienne lille ligue 1Lille cauta sa revina pe drumul cel bun la inceputul acestui weekend, dupa ce saptamana trecuta a fost invinsa pe teren propriu, in mod surprinzator, de Reims. Avea sa fie cea de-a doua partida a lui Les Dogues pe teren propriu in acest campionat. O eventuala infrangere impotriva rivalei Saint Etienne ar putea fi cu adevarat catastrofala pentru Lille, care are nevoie de cel putin un punct aici.

Saint Etienne isi pune sperantele in Franck Taboanou, care ar putea sa profite de spatiile libere lasate in flanc de catre Sidibe, de altfel un jucator foarte entuziast, insa indisciplinat din punct de vedere tactic. Tabanou si Gradel sunt inzestrati si, deci, capabili sa pistoneze apararea adversa, profitand si de aceasta mica slabiciune a oaspetilor.

Romain Hamouma si Francois Clerc s-au accidentat recent si sunt incerti pentru partida de vineri seara, transmisa in direct de Digisport. Paul Baysse si Idriss Saadi vor lipsi cu siguranta, din cauza unor probleme de ordin medical. In aceste conditii, mizam pe o reintoarcere in formula de start a lui Stephane Ruffier si Kurt Zouma, suspendati in meciul cu Evian.

Pierre-Yves Polomat este suspendat in aceasta etapa.

Echipa probabila a lui Saint Etienne (asezare 4-2-3-1): Ruffier – Ghoulam, Sall, Perrin, Brison – Lemoine, Clement – Tabanou, Corgnet, Hamouma – Brandao.

La oaspeti vor lipsi Ryan Mendes si Franck Beria, accidentati, iar Marko Basa este incert pentru aceasta deplasare dificila la St Etienne.

Echipa probabila a lui Lille (asezare 4-3-1-2): Enyeama – Sidibe, Basa, Kjaer, Souare – Balmont, Mavuba, Gueye – Martin – Kalou si Roux.

Conform statisticilor furnizate prin intermediul casei de pariuri online Sportingbet, Saint Etienne si-a pastrat poarta intacta in 6 din ultimele 7 meciuri oficiale din Ligue 1. In plus de asta, pentru a certifica un eventual rezultat de egalitate intre Saint Etienne si Lille, cotat la 3.40 in oferta aceluiasi bookmaker, e demn de mentionat recordul de 17 meciuri fara infrangere in campionat din 19 incercari avute la dispozitie!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO