Pariul zilei – 16.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 16 February, 2017. Postat in Pariul Zilei

Anderlecht vs Zenit (16.02.2017) – ora 22:05
pariul zilei2Diseara de la ora 22:05 vom avea un meci foarte tare la Bruxelles, intre Anderlecht si Zenit St. Petersburg. Pariul zilei vine de la acest meci, avand o cota de 1.72 in oferat Unibet, probabil cea mai buna de pe piata din Romania.
Anderlecht
Zenit
Anderlecht a terminat anul 2016 cu trei victorii la rand, iar in 2017 este neinvinsa dupa cinci meciuri. Echipa lui Stanciu si Chipciu a bifat trei succese si doua remize albe anul acesta, pastrand sanse bune in cursa pentru titlu din Belgia. Europa League este de asemenea o competitie prioritara si ne asteptam ca belgienii sa forteze diseara. De partea cealalta o avem pe Zenit St. Petersburg, echipa pregatita de Mircea Lucescu nearatand o forma impresionanta in ultimele amicale. Rusii au dezavantajul ca n-au mai sustinut un meci oficial de pe 8 Decembrie, de noua saptamani mai exact. Zenit a pierdut ultimul meci pe acest teren, 0-1 in 2012 in Champions League.
Pariuri – Anderlecht vs Zenit
Info pariuri sportive  Ambele marcheaza @ 1.72

  • Atat Anderlecht, cat si Zenit St. Petersburg, dispun de un atac redutabil, ambele tabere avand ca obiectiv calificarea. Cu siguranta cele doua isi doresc sa inscrie in mansa tur, iar pe acest lucru mizam si noi.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!