Meciul zilei – 16.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 16 February, 2017. Postat in Meciul Zilei

Villarreal vs AS Roma (16.02.2017) – ora 22:05
meciul zilei2Villarreal si AS Roma, doua dintre cele mai puternice formatii din Spania, respectiv Italia, vor fi puse fata in fata diseara de la ora 22:05. Meciul pare sa fie unul dintre cele mai interesante ale serii, in 16-imile Europa League.
Villarreal AS Roma
Villarreal nu s-a mai ridicat tocmai la nivelul din stagiunea precedenta, atunci cand a atins chiar semifinalele acestei competitii. Submarinul Galben a aratat o forma slaba in 2017, iar dupa opt meciuri oficiale a inregistrat doar o victorie, cinci remize si doua infrangeri. Plus de asta, Villarreal a incasat gol in cinci din ultimele sase meciuri acasa. AS Roma si-a trecut in cont sapte victorii din opt posibile anul acesta, sperand in continuare intr-o minune cand vine vorba de lupta la titlu in Serie A. Oaspetii au marcat de zece ori in ultimele patru partide oficiale, atacul ramanand in continuare punctul forte. Roma a sustinut patru deplasari oficiale in 2017, castigand trei dintre ele.
Pariuri – Villarreal vs AS Roma 
Info pariuri sportive Sub 3.0 goluri HA @ 1.48

  • Villarreal este intr-o forma modesta, insa ramane o echipa foarte solida in aparare. AS Roma are un atac bun, insa nu ne asteptam sa se deschida prea mult in deplasare. Mergem pe maximum doua reusite, cu returnarea mizei daca se inscriu trei goluri.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,