Pronostic – Monchengladbach vs Fiorentina – 16.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 16 February, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Monchengladbach vs Fiorentina – 16.02.2017

Pronostic - Monchengladbach vs Fiorentina - 16.02.2017Borussia Monchengladbach si Fiorentina vor fi adversare diseara de la ora 20:00 in faza 16-imilor de de finala din Europa League, mansa tur.

Gladbach a dezamagit in prima jumatate a stagiunii, insa in 2017 a aratat mult mai bine, dovada ca a castigat ultimele patru meciuri oficiale. Ba mai mult, Borussia vine dupa trei victorii fara gol primit in campionat si cupa. Inca se asteapta rezultate pozitiv si in meciurile de acasa, mai ales ca echipa a castigat doar de trei ori in ultimele 13 meciuri jucate aici.

Fiorentina a inregistrat o victorie fara emotii in weekend pe teren propriu contra lui Udinese, scor 3-0. Trupa din Firenze spera in continuare sa obtina un loc de Europa League sezonul acesta, fiind foarte greu sa mai ajunga pe podium. Echipa a oscilat in meciurile din deplasare, iar in ultimele zece partide de pe teren strain si-a trecut in cont cinci victorii si cinci meciuri pierdute.

Pronostic: Sub 1,5 goluri in r1 @ 1.37
Monchengladbach devine usor-usor o echipa foarte solida in aparare, dupa cum spuneam. Fiorentina va incerca sa scoata un rezultat bun, insa nu o vedem sa riste prea mult si sa se deschida. Mizam pe o prima repriza stransa, cu maximum un gol marcat.

Tags: