Pariul zilei – 16.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 16 March, 2017. Postat in Pariul Zilei

Monchengladbach vs Schalke (16.03.2017) – ora 22:05
pariul zilei2Pentru ziua de joi, 16 Martie, am ales pariul zilei din Europa League, acolo unde Borussia Monchengladbach si Schalke 04 vor fi puse fata in fata de la ora 22:05. Cota aleasa de echipa noastra este de 1.60 in acest moment.
Monchengladbach
Schalke
Gladbach pare sa fie echipa mai in forma, superioara la mai multe capitole la ora actuala, plus ca si rezultatul din tur este oarecum de partea ei. Asta nu e tot, tinand cont ca Borussia a invins-o pe Schalke de fiecare data acasa in ultimii patru ani, scor 2-1, 4-1, 3-1 si 4-2 chiar la inceputul acestei luni. Schalke nu a convins in acest sezon, chinuindu-se in continuare in Bundesliga. Echipa a intrerupt in weekend o serie de rezultate slabe, castigand cu 3-0 pe teren propriu in fata lui Augsburg. Oaspetii sunt vazuti cu sansa a doua in aceasta deplasare, atat la victorie, cat si la calificare.
Pariuri – Monchengladbach vs Schalke
Info pariuri sportive  Monchengladbach se califica @ 1.60

  • Gladbach a inregistrat un rezultat destul de bun in tur, 1-1 in deplasare, avand prima sansa acum. Echipa a trecut de Schalke in ultimele patru meciuri directe de pe acest teren, iar diseara ne asteptam sa se califice.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!