Pariul zilei – 17.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 16 February, 2016. Postat in Pariul Zilei

Besiktas vs Mersin (17.02.2016) – ora 19:30
pariul zilei2Avem o cota de 1.73 pentru pariul zilei de miercuri. Desi Champions League este in centrul atentiei, pariul zilei vine din Turcia Super Lig, acolo unde Besiktas si Mersin vor disputa o restanta din etapa a 18-a, meciul fiind amanat atunci din cauza ninsorii.
BesiktasMersin
Besiktas are nevoie de victorie pentru a tine aproape de liderul Fenerbahce. Echipa vine dupa cinci etape bune, cu patru succese si un rezultat de egalitate. Cu 45 de puncte in dreptul lor si un golaveraj de 47-20, Besiktas este a doua clasata, la patru lungimi de liderul Fener, dar si cu doua meciuri mai putin disputate. Besiktas are cel mai bun atac din Turcia si a doua defensiva.Mersin se afla la polul opus al clasamentului, pe locul 17, sub linia de plutire. Echipa vine dupa trei etape bune, cu doua victorii si un egal, ajungand la 17 puncte. Chiar si asa, Mersin e la cinci lungimi de zona salvatoare si nu va avea o misiune usoara in incercarea de a se salva. Golaverajul de 24-37 este de asemenea unul modest si nu tocmai laudabil, cu o defensiva fragila si un atac slab.
Pariuri Besiktas vs Mersin
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.73

  • Mersin a aratat o oarecare crestere de forma in ultima perioada, insa chiar si asa, Besiktas e net superioara din toate punctele de vedere si are si avantajul terenului propriu.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,