Pronostic – Augsburg vs Liverpool – 18.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 16 February, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Augsburg vs Liverpool – 18.02.2016

Pronostic - Augsburg vs Liverpool - 18.02.2016Una dintre atractiile principale de joi seara in UEFA Europa League va avea loc in Germania, acolo unde Augsburg si Liverpool vor fi adversare in runda 16-imilor de finala, incepand cu ora 22:05.

Augsburg nu a avut deloc un sezon impresionant pana acum, iar anul 2016 l-a inceput in corzi. Gazdele au bifat doua remize albe si doua infrangeri in cele patru partide oficiale, fiind intr-o forma modesta. E greu de crezut ca in acest ritm pot emite pretentii prea mari de la un astfel de joc. Totusi Augsburg a aratat bine in pregatirea de iarna, trecand de Dresden, scor 1-0 si de FC Basel, scor 2-0.

Liverpool in schimb vine aici dupa o victorie rasunatoare, scor 6-0 in deplasarea cu Aston Villa. Nu trebuie omis faptul ca in tabara de pe Anfield au revenit de curand piese importante precum Sturridge, Coutinho sau Origi, de aici si schimbarea vizibila in bine. Klopp a declarat ca nu va neglija Europa League, asa ca trebuie sa ne asteptam la un prim 11 solid aliniat de oaspeti in deplasarea de joi.

Pronostic: Liverpool DNB @ 1.53
Asa cum am spus, la Liverpool au revenit piesele importante si echipa arata mult mai bine. Mergem pe victoria cormoranilor joi seara, cu returnarea mizei in cazul unui rezultat de egalitate.

Tags: