Pariul zilei – 17.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 March, 2014. Postat in Pariul Zilei

Spartak Moscova vs Anzhi (17.03.2014) – ora 17:00
pariul zilei2Pentru azi am ales drept pariul zilei din prima liga de fotbal a Rusiei, mai exact de la ultimul meci al etapei cu numarul 21, dintre Spartak Moscova si Anzhi. Lovitura de start se va da la ora 17:00, ora Romaniei.
Partida tur dintre cele doua tabere a avut loc pe 20 Octombrie si a fost castigata de formatia din capitala, scor 0-1 in deplasare pentru Spartak.
Spartak MoscovaAnzhi
Echipa gazda a pierdut etapa trecuta, ratand sansa de a se apropia de Zenit. Acum are o ocazie buna de a urca pe locul doi si de a se apropia totodata la doua puncte de liderul Lok. Moscova, avand in vedere ca si aceasta, dar si Zenit, s-au incurcat in runda curenta. Cu 39 de puncte, Spartak Moscova este a treia in clasament, avand si un golaveraj de 37-21, cu a treia ofensiva si a treia aparare din campionat.Anzhi nu mai sperie pe nimeni de ceva timp, echipa fiind pe ultimul loc in Rusia, fara sanse de a se mai salva. Dupa 20 de etape scurse, oaspetii au adunat doar 11 puncte si un golaveraj dezastruos de 13-30, avand cel mai slab atac. Anzhi are 13 puncte sub linia de plutire, fiind practic condamnata la retrogradare in stagiunea aceasta. Oaspetii au o singura victorie in tot campionatul, si aceea a venit etapa trecuta, acasa.
Pariuri Spartak Moscova vs Anzhi
Info pariuri sportive: Sp. Moscova -1.0 HA @ 1.83

  • La prima vedere Anzhi, ultima clasata, nu are nici o sansa pe terenul lui Sp. Moscova, mai ales ca aceasta este obligata sa castige pentru a se apropia la doua puncte de lider, dupa cum am spus.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,