Pariuri Sportive – Villarreal vs Bilbao – 17.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Villarreal vs Bilbao (17.03.2014) – ora 23:00
laligaUltimul meci al etapei cu numarul 28 din Spania Primera Division va avea loc astazi de la ora 23:00 intre doua revelatii ale campionatului, Villarreal si Bilbao, echipe care lupta pentru locul patru de Champions League in acest moment.
Bascii s-au impus acasa in meciul tur din Octombrie 2013, scor 2-0, insa in ultimele doua deplasari pe terenul gazdelor au castigat un singur punct, dupa 4-1 in 2010 si 2-2 in 2012.
VillarrealBilbao
Villarreal a inceput ca din tun acest campionat, si pare ca rezista in continuare, in ciuda formei slabe din ultimele saptamani. Venita din liga secunda la inceputul sezonului, echipa gazda spera la un loc de Europa League, insa o victorie aici ar aduce-o la doar patru puncte de top 4, si implicit de locurile de Champions League. Villarreal este a sasea, cu 44 de puncte si un golaveraj de 47-33, meritand toate laudele pentru sezonul acesta.Bilbao se afla si ea pe lista revelatiile din acest sezon, asta dupa ce in stagiunea trecuta nu a fost departe de retrogradare. Bascii sunt favoriti la pozitia a patra de Liga Campionilor, pozitie pe care se afla momentan, cu 51 de puncte, avand si un golaveraj impresionant, de 50-31. Cele cinci puncte peste urmatoarea clasata le ofera o oarecare linsite oaspetilor, cel putin pentru moment.
Pariuri Villarreal vs Bilbao
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.73

  • Avand in vedere ca se intalnesc doua echipe capabile din punct de vedere ofensiv, ne asteptam sa vedem goluri si de-o parte si de alta in acest duel, la fel ca in doua din ultimele trei meciuri directe.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,