Pariuri sportive – FC Vaslui vs Botosani – 17.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

FC Vaslui vs Botosani (17.03.2014) – ora 18:30
liga1In aceasta seara de la ora 18:30 vom avea parte de un derby moldovenesc in Liga 1, si anume duelul dintre FC Vaslui si FC Botosani, doua echipe aflate in crestere de forma in ultima perioada, dupa pauza de iarna.
Partida tur a fost castigata in mod surprinzator de FC Botosani, scor 1-0, insa vasluienii si-au luat revansa doua luni mai tarziu in Cupa Romaniei, cand s-au impus cu 4-1.
FC VasluiBotosani
FC Vaslui a inceput primavara destul de bine, cu doua remize si doua victorii, sperand in continuare la locul patru ce va duce probabil in Europa League, daca una din primele trei clasate va castiga cupa. Moldovenii au 36 de puncte in acest moment, cu trei sub Dinamo, care a jucat deja etapa aceasta. Golaverajul de 23-15 reliefeaza probleme serioase din ofensiva gazdelor, dar si forta defensiva.FC Botosani pe de alta parte a terminat anul 2013 in corzi, dupa ce incepuse turul ca din tun. Moldovenii par sa-si fi revenit dupa pauza de iarna, asta in conditiile in care au castigat sapte puncte dupa primele patru jocuri, luand un avans de trei puncte peste linia de plutire, plus ca au si acest meci de disputat. Oaspetii sunt pe locul sapte in Liga 1 la capitolul deplasari, insa cifrele nu sunt tocmai de laudat.
Pariuri FC Vaslui vs Botosani
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.60

  • Dupa victoria lui Dinamo de sambata, FC Vaslui se vede obligata de asemenea sa castige acest joc pentru a tine pasul si pentru a ramane in cursa pentru locul 4. Plus de asta Vasluienii sunt superiori la prima vedere adversarilor, mai ales ca vor evolua acasa.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , ,