Pariul zilei – 17.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 April, 2014. Postat in Pariul Zilei

Novi Pazar vs Crvena Zvezda (17.04.2014) – ora 17:00
pariul zilei2Novi pazar si Crvena Zvezda (Steaua Rosie Belgrad) vor fi adversare astazi de la ora 17:00 in cadrul etapei 24 din Super Liga (Serbia). Oaspetii sunt favoriti in mod clar, lucru la care ne asteptam, toate argumentele fiind in favoarea lor.
Superioritatea echipei vizitatoare s-a vazut si la meciul tur, atunci cand Crvena Zvezda s-a impus fara drept de apel pe propria arena, scor 5-1 in Octombrie.
Novi pazarCrvena Zvezda
Novi Pazar este pe locul cinci in Super Liga cu sapte etape inainte de final, tragand in continuare sperante la locul trei de pe podium, ultimul ce asigura prezenta in Europa League. Echipa gazda vine dupa o perioada dificila, cu un singur punct castigat in ultimele trei etape, ajungand astfel la un total de 35 de puncte, puncte cu care ocupa doar locul cinci, la trei lungimi de podium.De cealalta parte a baricadei se afla vice-campioana Serbiei si totodata liderul actual, Crvena Zvezda sau Steaua Rosie Belgrad cum este mai cunoscuta. Oaspetii au cele mai bune cifre din campionat, iar dupa 23 de runde scurse sunt pe primul loc cu trei puncte peste rivala Partizan. Mai exact, Crvena Zvezda a strans 56 de puncte din 69 posibile si un golaveraj de 51-20, cu cel mai bun atac.
Pariuri Novi Pazar vs Crvena Zvezda
Info pariuri sportive: Crvena Zvezda -1.0 HA @ 1.62

  • Oaspeti sunt pe val la ora actuala si intalnesc o echipa intr-o scadere vizibila de forma. Ne asteptam ca liderul sa se impuna in acest meci crucial si sa faca astfel un pas inainte catre obtinerea titlului de campioana.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,