Pariuri Sportive – Metalist K. vs Zorya – 17.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Metalist K. vs Zorya (17.04.2014) – ora 19:00
In aceasta seara de la ora 19:00, in prima liga de fotbal a Ucrainei va avea loc partida dintre Metalist Kharkiv si Zorya, partida restanta, inaintea careia gazdele au prima sansa atat la pariuri cat si pe hartie.
Dupa ce a castigat patru intalniri la rand in fata celor de la Zorya, Metalist a scos doar un punct in turul din deplasare, scor 2-2 pe data de 3 August 2013 in debutul sezonului.
Metalist KharkivZorya
Forma de moment a gazdelor nu este tocmai cea mai buna, iar vice-campioana Ucrainei are doar o victorie, doua egaluri si doua meciuri pierdute in ultimele cinci runde, pierzand momentan contactul cu podiumul, sau mai ales cu primele doua pozitii de Champions League. Cu 37 de puncte in dreptul ei, Metalist este a patra in Ucraina, la sase puncte de locul trei, dar si cu trei restante de jucat si la 13 de liderul Sahtior si ocupanta locului doi, Dnipro.Zorya, pe de alta parte, vine la acest meci intr-o forma mult mai buna si are toate motivele sa spere la cel putin un egal. Dupa 21 de jocuri disputate, echipa vizitatoare a stransa 31 de puncte si se afla pe locul opt, la mijlocul clasamentului, fara emotii in nici o privinta. Dupa cum spuneam, forma oaspetilor este de apreciat, acestia castigand zece puncte in ultimele cinci etape de Premier League.
Pariuri Metalist K. vs Zorya 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.57

  • Pentru victoria gazdelor avem o cota foarte atractiva in oferta Bet365, cota care ne-a atras si noua atentia. Metalist nu este in cea mai buna forma, insa da semne de revenire si ne asteptam sa-si confirme superioritatea fata de adversara de diseara.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,