Pariuri Sportive – Guimaraes vs Arouca – 17.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Guimaraes vs Arouca (17.04.2014) – ora 22:00
In aceasta seara de la ora 22:00 va avea loc meciul de deschidere din etapa cu numarul 28 a Portuguese Liga, meci intre doua echipe iesite din forma, si anume Victoria Guimaraes si Arouca, doua formatii de a doua jumatate a clasamentului cu probleme in ofensiva.
In meciul tur Guimaraes si-a adjudecat toate cele trei puncte, castigand cu 2-0 in deplasare contra echipei nou-promovate la momentul respectiv.
GuimaraesArouca
Cu un singur punct in ultimele cinci etape de campionat, Guimaraes este cea mai iesita din forma echipa din prima liga portugheza in acest moment. Formatia gazda a picat astfel in a doua jumatate a clasamentului, avand 31 de puncte in dreptul ei si un golaveraj de 27-32, pierzandu-si orice speranta de a prinde si in acest an un loc intr-o cupa europeana.Arouca sta si mai slab per ansamblu, insa traverseaza o perioada ceva mai acceptabila, avand sase puncte castigate in ultimele cinci runde. Echipa vizitatoare are 25 de puncte, cu doua peste zona retrogradarii si cu trei etape inainte de finalul campionatului spera la salvare, avand sanse reale de altfel. Doar cinci echipe stau mai slab in ofensiva decat echipa vizitatoare.
Pariuri Guimaraes vs Arouca 
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.50

  • Nici una dintre cele doua echipe nu dispune de o ofensiva cu o medie de peste un gol pe meci, ambele avand probleme la acest capitol. Plus de asta, apararile nu stau dezastruos, mai ales cea a gazdelor. Si daca asta nu era tot, toate cele trei intalniri directe de pana acum au oferit in total numai trei reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,