Pariul zilei – 18.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 March, 2014. Postat in Pariul Zilei

Wigan vs Yeovil (18.03.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Am ales drept pariul zilei din Anglia Championship, a doua liga de fotbal engleza. Wigan Athletic va primi vizita lui Yeovil Town intr-un meci ce se anunta inclinat catre o singura poarta, si anume cea a oaspetilor.
Wigan si-a confirmat superioritatea si in partida tur, disputata pe 10 Noiembrie, cand si-a trecut in cont toate cele trei puncte dupa victoria cu 0-1 din deplasare.
WiganYeovil
Opt victorii au oaspetii in ultimele opt partide oficiale din campionat si cupa, sase dintre ele fiind in deplasare. Wigan este pe val si in conditii normale nu poate fi oprita de o echipa precum Yeovil, fara pretentii prea mari de la o astfel de deplasare. Forma buna le da sperante gazdelor la promovare, acestia urcand pe loc de play-off, pe locul cinci mai precis. Wigan are 58 de puncte si un golaveraj de 45-31, obiectivul realist fiind acum clasarea pe locurile 2-6.Yeovil Town este o formatia care are nevoie de puncte ca de aer. Lupta in subsolul clasamentului este mult mai stransa decat la varf, iar Yeovil este penultima in clasament, cu 29 de puncte, la egalitate cu celelalte doua echipe de sub linia de plutire. Trei puncte o despart pe Yeovil de zona neretrogradabila, insa mai este o problema, si anumme golaverajul de 30-52, unul dezastruos, in special din punct de vedere defensiv.
Pariuri Wigan vs Yeovil
Info pariuri sportive: Wigan -1.0 HA @ 1.70

  • Wigan este cea mai in forma echipa din liga secunda engleza, iar in fata penultimei clasate este greu de crezut ca poate avea probleme, mai ales ca evolueaza pe teren propriu.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , ,