Pariuri Sportive – Dortmund vs Zenit – 19.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Dortmund vs Zenit (19.03.2014) – ora 21:45
uclSeara de miercuri va incheia faza optimilor de finala din Uefa Champions League, iar unul din cele doua meciuri programate in aceasta zi le va pune fata in fata pe Borussia Dortmund si Zenit St. Petersburg, incepand cu ora 21:45.
Partida tur dintre cele doua a fost singura partida directa din istoria recenta a fotbalului, Dortmund castigand cu 2-4 in Rusia.
DortmundZenit St. Petersburg
Elevii lui Klopp au un avantaj linistitor dupa meciul tur, meci in care au punctat de patru ori, fiind greu de crezut ca mai pot pierde calificarea. Dortmund a fost invinsa in weekend de M’gladbach, scor 1-2 acasa, ratand ocazia de a se distanta de Leverkusen in lupta pentru locul doi. Reus si colegii sai nu pierdusera nici un meci acasa in 2014 pana la partida de acum patru zile.Zenit probabil s-a resemnat dupa ce a fost depasita clar pe teren propriu acum trei saptamani, echipa din Rusia fiind in cadere libera in acest an. De altfel, Zenit nu a castigat nici un meci din cele trei oficiale in 2014, iar in amicale a bifat doar doua victorii in patru partide. De amintit faptul ca Zenit a castigat un singur meci din ultimele sapte pe teren strain.
Pariuri Dortmund vs Zenit
Info pariuri sportive: Dortmund -1.0 HA @ 1.45

  • Superioritatea lui Dortmund, din toate punctele de vedere, ne asteptam sa fie reliefata si pe tabela de marcaj, iar nemtii sa se impuna cel putin la fel de clar ca in tur. In cazul unui succes la limita, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , , ,