Pariul zilei – 19.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 March, 2014. Postat in Pariul Zilei

Motherwell vs Inverness (19.03.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de azi, 19 Martie, are o cota ceva mai mare fata de precedentele zile, si anume 1.90. Meciul ales vine din Scotia Premiership, acolo unde Motherwell si Inverness vor fi puse fata in fata intr-un meci restant.
De trei ori s-au duelat cele doua in 2013, de fiecare data castigand echipa care a jucat acasa. Mai exact, Inverness s-a impus de doua ori, iar Motherwell o data.
MotherwellInverness
Echipa gazda a fost usor superioara in acest sezon, dovada si cifrele celor doua tabere. Motherwell se afla pe trei dupa 28 de partide in care a strans 51 de puncte luptand cu sanse reale pentru un loc de Europa League. Formatia gazda vine dupa patru etape modeste, in care a bifat o victorie, un egal si doua esecuri, pierzand teren in lupta pentru locul secund.Pe de alta parte, Inverness se prezinta la acest joc dupa doua runde in care a strans un singur punct, iesind momentan din calculele pentru podium. Oaspetii sunt pe cinci, cu 45 de puncte, insa un meci mai putin fata de echipele de pe locurile doi si trei. Golaverajul de 33-26 face ca echipa vizitatoare sa aiba a doua defensiva din Scotia dupa Celtic.
Pariuri Motherwell vs Inverness 
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.90

  • In alegerea acestui pronostic ne bazam pe rezultatele gazdelor de acasa in ultimul timp. Mai precis, din Noiembrie pana la ora actuala, toate meciurile lui Motherwell de pe teren propriu s-au incheiat cu scoruri de over 2,5.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,