Pariul zilei – 18.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 18 June, 2017. Postat in Pariul Zilei

Camerun vs Chile (18.06.2017) – ora 21:00
pariul zilei2Pariul zilei din 18 Iunie 2017 vine de la Cupa Confederatiilor. Camerun si Chile se intalnesc in prima etapa din faza grupelor, iar sud-americanii sunt mari favoriti. Noi mergem pe o cota de 1.55, in continua scadere totusi la ora actuala.
Camerun
Chile
Camerun a triumfat la Cupa Africii pe Natiuni in aceasta iarna, insa are sanse destul de mici la Cupa Confederatiilor din Rusia. Africanii vin dupa infrangerea suferita contra Columbiei, scor 0-4 intr-un meci amical, fiind a doua infrangere din ultimele trei partide disputate. Chile a sustinut si ea un amical saptamana aceasta, pierdut in fata Romaniei, scor 2-3. Echipa a castigat Copa America, asa ca asteptarile sunt destul de mari in acest moment. Vidal, Sanchez si compania tintesc un start bun in Grupa B diseara. Singura intalnire cu adversarii de astazi a avut loc in 1998, 1-1 la Cupa Mondiala.
Pariuri – Camerun vs Chile
Info pariuri sportive 2 solist @ 1.55

  • Ne asteptam ca diferenta de valoare dintre cele doua formatii sa isi spuna cuvantul in meciul de diseara, iar Chile sa castige cele trei puncte puse la bataie in aceasta partida.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,