Ponturi pariuri tenis – 18.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 18 June, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Ponturi pariuri tenis – 18.06.2017

Astazi au loc cateva finale interesante in tenisul pe iarba, iar noi ne-am orientat catre trei finale si am ales cate un pariu atractiv. Cotele sunt de asa natura incat pot fi jucate lejer si single, dar si combinate pe acelasi bilet pentru ceva mai multa adrenalina si un eventual profit mai consistent.

  • Vikhlyantseva vs Kontaveit

Turneul feminin de la Hertogenbosch (Olanda) a ajuns la faza finala, iar Vikhlyantseva si Kontaveit sunt protagonistele acestui joc, astazi de la ora 13:00. Mergem pe mana celei de-a doua jucatoare, mult mai bine cotata si intr-o forma de invidiat. Este prima intalnire directa dintre cele doua, iar cota pentru victoria jucatoarei din Estonia se invarte undeva in jur de 1.33
Pronstic: 2 @ 1.33

  • Karlovic vs Muller

Ne indrepta acum atentia catre finala masculina din cadrul aceluiasi turneu. Karlov si Muller joaca cu trofeul pe masa, cei doi intalnindu-se pana acum de doua ori, tot pe iarba. Muller s-a impus anul trecut tot la Hertogenbosch, scor 2-0, ca mai apoi Karlovic sa castige cu scorul de 2-1 in cadrul turneului de la Newport. Astazi mizam pe minimum 25 de game-uri intre cei doi.
Pronostic: Peste 24,5 game-uri @ 1.30

  • Lopez vs Pouille

Cea de-a treia finala care ne-a atras atentia vine de la turneul de la Stuttgart. Lopez si Pouille se intalnesc in actul final dupa un parcurs foarte bun si de-o parte si de cealalta. Cei doi s-au intalnit pana acum doar pe hard, in doua randuri, impartindu-si victoriile. Putem vorbi de o oarecare oboseala in plus in dreptul lui Lopez, iar noi miza aici pe faptul ca Pouille va castiga macar un set.
Pronostic: Pouille minim un set @ 1.78