Pariul zilei – 19.01.2019

Bilet realizat de bonus in 19 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Huesca – Atletico Madrid

Putine partide de astazi vor fi la fel de dezechilibrate ca cea dintre Huesca si Atletico Madrid, doua formatii aflate in situatii complet diferite care se vor intalni intr-un duel ce va fi analizat in continuarea acestui articol. Huesca sunt gazdele acestei partide, insa foarte putini se asteapta ca formatia condusa de Francisco Rodriguez sa evite infrangerea in aceasta confruntare.

Huesca este o nou promovata si va fi foarte dificil sa se mentina in La Liga si in sezonul urmator, in cele 19 etape disputate pana in prezent gazdele de astazi au adunat 19 puncte, iar prima sa victorie de pe teren propriu a fost obtinuta in urma cu doua saptamani in partida cu Betis. Atletico Madrid reprezinta una dintre cele mai puternice formatii ale Spaniei, trupa pregatita de Diego Simeone a suferit o singura infrangere in deplasarile sustinute in La Liga si trebuie sa mai evidentiem faptul ca defensiva madrilena este cea mai eficienta din campionatul Spaniei.

Pariorii trebuie sa mai tina cont si de experienta fotbalistilor de la Atletico, majoritatea membrilor echipei evolueaza de multi ani la cel mai inalt nivel din Europa si nu ar trebui sa intampine probleme in deplasarea de la Huesca. Comparand diferentele dintre cele doua adversare Atletico este clar favorita la victorie, deci cota 1.70 acordata de agentii pentru succesul madrilenilor reprezinta un pronostic pe care pariorii nu il pot rata.