Pariul zilei – 20.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Ufa vs Torpedo Moscova (20.10.2014) – ora 16:00
pariul zilei2Pentru ziua de luni, 20 Octombrie, am ales pariul zilei din Rusia Premier League, acolo unde Ufa si Torpedo Moscova vor fi adversare intr-un duel au nou-promovatelor. Partida va incepe la ora 16:00, ora Romaniei, iar pariul nostru are o cota de 1.62 in acest moment.
Ufa Torpedo Moscova
Formatia gazda se prezinta la aceasta partida dupa o perioada in care a aratat o oarecare crestere de forma. Ufa a castigat sapte puncte in ultimele trei etape, asta dupa un inceput de sezon extrem de slab. Gazdele au ajuns la zece puncte si au parasit zona de retrogradare, avand in momentul de fata un golaveraj 7-9 si fiind la trei puncte deasupra zonei de retrogradare. Pe de alta parte, Torpedo Moscova este cea mai iesita din forma echipa a campionatului, fiind singura fara punct castigat in ultimele cinci etape. Trupa din capitala este penultima, cu un total de patru puncte si un golaveraj de 8-25, avand penultima defensiva din Rusia dupa FK Rostov. De precizat ca singura victorie a oaspetilor a venit chiar in deplasare.
Pariuri Ufa vs Torpedo Moscova
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.62

  • Se dueleaza in aceasta partida doua dintre cele mai slabe formatii ale campionatului la nivel ofensiv. Ambele au cate o medii de sub un gol marcat pe meci pana acum, iar noi nu ne asteptam la un joc prea generos in reusite.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!