Meciul zilei – 20.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 October, 2014. Postat in Meciul Zilei

WBA vs Man United (20.10.2014) – ora 22:00
meciul zilei2In aceasta seara de la ora 22:00 va avea loc probabil cel mai interesant meci al zilei. WBA si Manchester United vor fi puse fata in fata in ultimul joc programat in cea de-a opta etapa a campionatului englez.
Campionatul trecut cele doua si-au impartit punctele in mod egal, fiecare reusind sa se impuna pe terenul celeilalte.
WBA Man United
West Brom ramane o formatie capabila de orice, in special pe teren propriu, dar la fel de inconstanta ca in ultimii ani. Gazdele au oscilat intre rezultate bune si mai putin bune, avand doua victorii, doua remize si trei infrangeri pana acum. Cele opt puncte si golaverajul de 8-9 ii pune pe acestia pe locul 15, la un singur punct peste zona rosie. Daca WBA se va impune va urca pe locul noua cel putin, depinzand si de golaveraj mai departe. Manchester United pe de alta parte vine la aceasta partida dupa doua victorii la rand, reusind in premiera sa lege doua succese consecutive in campionatul curent. Van Gaal si elevii sai sunt pe sase in acest moment, cu 11 puncte si un golaveraj de 13-10, iar pentru a reveni in Top 4 se vad obligati sa se impuna in deplasarea de diseara, luandu-le fata astfel lui West Ham si Liverpool, ambele cu 13 puncte.
Pariuri WBA vs Man United
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.70

  • United este intr-o crestere vizibila de forma, iar acest lucru ne asteptam sa se vada si pe tabela. Mizam pe succesul oaspetilor, neinvinsi de 11 ani pe terenul lui West Bromwich Albion.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , , ,