Pariuri Sportive – Genoa vs Empoli – 20.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 October, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Genoa vs Empoli (20.10.2014) – ora 21:45
Genoa si Empoli vor fi adversare in aceasta seara cu incepere de la ora 21:45, ora Romaniei, cele doua urmand sa se intalneasca in cea de-a saptea etapa a campionatul, urmand de altfel sa o incheie, acesta fiind ultimul duel al rundei. Au trecut sase ani jumatate de la ultimul meci direct, castigat de Empoli, scor 1-0 chiar pe acest teren.
Genoa Empoli
Genoa este o formatie de luat in seama, avand una dintre cele mai solide defensive ale campionatului. Echipa gazda a primit doar sase goluri in sase etape, marcand tot atatea. Cu opt puncte in dreptul ei, Genoa ocupa locul 11, la patru lungimi peste zona retrogradarii. Daca se vor impune aici, gazdele vor urca in prima jumatate a clasamentului, mai exact pe locul opt cel putin, peste echipe ca Fiorentina sau Inter. De partea cealalta, Empoli a bifat doua remize si o infrangere in cele trei deplasari de pana acum. Echipa vine totusi dupa patru etape fara infrangere, cu trei remize si o victorie, parasind zona fierbinte. Totusi oaspetii au sase puncte si un golaveraj de 8-8 in dreptul lor, iar cele doua puncte avans fata de primul loc retrogradabil nu le asigura acestora o liniste foarte mare la ora actuala, astfel ca au nevoie de un rezultat bun diseara.
Pariuri Genoa vs Empoli
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.60

  • Atat Genoa, cat si Empoli, sunt doua formatii precaute si care nu risca prea mult, iar noi ne asteptam la un meci strans si echilibrat, intre doua tabere cu defensive destul de solide si fara sa exceleze in atac, dupa cum o arata si cifrele.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , , ,