Pariul zilei – 20.10.2016

Bilet realizat de Pariuri in 20 October, 2016. Postat in Pariul Zilei

Feyenoord vs Zorya (20.10.2016) – ora 22:05
pariul zilei2Pentru ziua de joi ne-am oprit asupra meciului din Europa League, dintre Feyenoord si Zorya. Pariul zilei are o cota de 1.65 in acest moment, cu precizarea ca aceasta cota este in continua crestere de 24 de ore.
Feyenoord
Zorya
Feyenoord nu isi permite pasi gresiti in fata celei mai slabe echipe din Grupa A, desi nu vor evolua toti jucatorii de baza. Echipa este pe locul doi in grupa, cu trei puncte, unul in minus fata de Fenerbahce si la egalitate cu Manchester United. Asadar, dubla cu Zorya este una cruciala, din care Feyenoord trebuie sa scoata maximum.Zorya nu s-a descurcat rau in primele doua etape, insa n-a scos decat un punct dupa 1-1 vs Fenerbahce acasa si 0-1 vs Manchester United pe Old Trafford. Echipa nu trebuie neglijata, clar, insa ultimele patru deplasari i-au adus acesteia nu mai putin de trei infrangeri, nefiind tocmai punctul forte la ora actuala.
Pariuri – Feyenoord vs Zorya
Info pariuri sportive 1 @ 1.65

  • Cota pentru victoria olandezilor este in continua crestere si apar ceva semne de intrebare. Ne asteptam totusi ca Feyenoord sa isi confirme superioritatea si sa se impuna diseara in fata ucrainienilor.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!