Pronostic – Osmanlispor vs Villarreal – 20.10.2016

Bilet realizat de Pariuri in 20 October, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Osmanlispor vs Villarreal – 20.10.2016

Pronostic - Osmanlispor vs Villarreal - 20.10.2016

Meci de interes maxim pentru toti stelistii diseara, pe langa partida de pe Arena Nationala. Osmanlispor si Villarreal, primele doua clasate in grupa, vor fi puse fata in fata in Turcia.

Osmanlispor a debutat cu dreptul in aceasta editie de UEL, depasind-o pe Steaua acasa cu scorul de 2-0. Turcii au ramas doar cu cele trei puncte dupa ce au pierdut neasteptat in Elvetia, scor 1-2 cu FC Zurich, fiind pe pozitia secunda momentan. Acesta va fi un meci si mai dificil, iar Osmanlispor nu va risca prea mult probabil, o remiza fiind destul de buna in conditiile date.

Villarreal poate transa in mare masura soarta calificarii cu o victorie diseara, victorie care ar face ca echipa sa ajunga la sapte puncte. Submarinul galben a invins-o greu pe Zurich in prima etapa, scor 2-1 acasa, dupa care a remizat la Bucuresti cu Steau, scor 1-1. Se anunta un meci echilibrat, intre doua formatii solide, in special in aparare, insa nici atacul nu este de neglijat.

Pronostic: Peste 1,5 goluri @ 1.50
Se intalnesc doua echipe prudente cu defensive solide, insa merita incercat un pariu de acest gen. Nu tocmai pentru ca ar fi argumente puternice in favoarea lui, ci datorita faptului ca pare sa fie un value bet.

Tags: