Pariul zilei – 20.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Fluminense vs Chapecoense (20.11.2014) – ora 23:30
pariul zilei2Pentru ziua de joi, 20 Noiembrie, am ales drept pariul zilei de la partida dintre Fluminense si Chapecoense, partida care face parte din cea de-a 35-a etapa a primei ligi din Brazilia. Cota pariului zilei de astazi este de 1.65 la ora actuala.
Fluminense Chapecoense
Fluminense vine dupa cinci etape bune in care si-a trecut in cont nu mai putin de 12 puncte, reintrand in cursa pentru un loc de calificare in Copa Libertadores. Gazdele au 57 de puncte si un golaveraj de 52-32, fiind pe locul sapte in Brazilia, la trei lungimi de Top 4 si de podium. Doar doua formatii au atacuri mai bune in campionat, si anume primele doua clasate, Cruzeiro si Sao Paolo. Chapecoense se afla intr-o situatie total diferita, fiind sub linia de plutire la ora actuala, cu 36 de puncte in dreptul ei si cu un golaveraj de 30-38. Echipa este a 17-a, prima din zona retrogradarii, avand nevoie de un rezultat bun ca de aer pentru a ramane cu sanse de salvare in continuare. Un singur punct au oaspetii sub Coritiba, prima formatie din zona salvatoarea.
Pariuri Fluminense vs Chapecoense
Info pariuri sportive: Fluminense -0.5,-1.0 HA @ 1.65

  • Fluminense este echipa net superioara din toate punctele de vedere, iar noi mizam pe un succes categoric al gazdelor. Daca vom vedea o victorie la limita, jumatate de miza va fi returnata, iar cealalta jumatate va fi castigatoare.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!