Pronostic – Sp. Espinho vs Sporting – 21.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 November, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

sporting

Sp. Espinho va avea o misiune aproape imposibila in faza 16-imilor de finala din Taca de Portugal. Gazdele vor da piept cu Sporting Lisabona, actuala vice-campioana a Portugaliei. Momentan cotele nu au fost afisate pentru aceasta partida.

Sp. Espinho a reusit o victorie weekendul trecut, scor 2-1 in campionatul intern. Chiar si asa, echipa este ultima clasata in cea de-a treia liga a Portugaliei, indreptandu-se spre retrogradare in acest ritm. Gazdele au pierdut doua din ultimele trei meciuri pe teren propriu, iar in fata unei echipe ca Sporting nu ar putea emite pretentii prea mari. In runda anterioara a Cupei Portugaliei echipa gazda a trecut de Serzedo, 1-1 dupa 120 de minute si 7-6 la penalty-uri.

Sporting Lisabona nu va folosi titularii de drept la aceasta partida mai mult ca sigur, insa in orice caz ne asteptam sa nu intampine vreo problema in a obtine calificarea in faza optimilor de finala. Echipa oaspete vine din postura vice-campioanei Portugaliei, dupa cum am spus. Sporting nu se afla intr-o forma de senzatie, avand doar doua victorii in ultimele cinci meciuri oficiale in toate competitiile.

Pronostic: 2 pauza / 2 final
Asa cum am spus, cotele nu au fost inca afisate pana in acest moment. Ne asteptam totusi ca Sporting sa domine clar jocul de la un capat la celalalt, atat pe terne, la nivel de joc, cat si pe tabela, la nivel de scor.