Pariul zilei – 21.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

Pacos Ferreira vs CD Aves (21.05.2014) – ora 22:15
pariul zilei2Pentru ziua de miercuri, 21 Mai, am ales pariul zilei din Portugalia, mai precis de la barajul de ramanere/promovare in prima liga, disputat intre Pacos de Ferreira si CD Aves.
Meciul tur dintre cele doua tabere s-a incheiat fara gol, insa trebuie precizat ca pe 5 Ianuaie Aves s-a impus in Cupa, scor 2-1 chiar pe acest teren.
Pacos de Ferreira CD Aves
Pacos de Ferreira a avut un sezon dezastruos, in comparatie cu precedentul, cand a incheiat pe podium. Echipa se zbate acum sa ramana in prima liga, iar orice rezultat in afara victoriei ar insemna retrogradarea, asta dupa ce a remizat fara gol in deplasare. Ferreira are trei remize si patru esecuri in ultimele sapte partide, insa chiar si asa ne asteptam sa vedem o echipa motivata si mobilizata in acest joc. CD Aves nu este tocmai o formatie de negljiat, mai ales ca vine dupa patru meciuri bune, cu trei victorii si un rezultat de egalitate. Oaspetii s-au intalnit de doua ori in 2014 cu Pacos de Ferreira, reusind o victorie si un egal, dupa cum am spus. Pentru a promova Aves are nevoie de orice egal cu goluri sau de victorie in meciul de diseara de pe Estadio da Capitol do Movel.
Pariuri Pacos Ferreira vs CD Aves
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.75

  • Desi rezultatele din ultima perioada nu sunt de partea echipei gazda, ne asteptam ca Pacos Ferreira, formatia mai bine cotata si cu experienta mai mare, sa se impuna in barajul de ramanere in prima liga, cel putin acasa, plus ca victoria i-ar asigura prezenta in prima liga si la anul.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!