Pariuri Sportive – ACS Poli Timisoara vs Concordia – 21.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

ACS Poli Timisoara vs Concordia (21.05.2014) – ora 21:00
liga1Campionatul Ligii 1 va fi incheiat in aceasta seara odata cu meciurile de la ora 21:00, unul dintre acestea urmand sa aiba loc la Timisoara, acolo unde ACS Poli va da piept cu Concordia Chiajna.
Singura intalnire dintre cele doua tabere a fost cea din turul campionatului, atunci cand ilfovenii s-au impus cu 2-1 acasa.
ACS Poli Timisoara Concordia Chiajna
ACS Poli Timisoara nu traverseaza deloc o perioada de laudat, avand un egal si trei meciuri pierdute in ultimele patru etape, ajungand astfel pe locul 16 al clasamentului, loc de retrogradare, cu sanse mici de salvare. Dupa un tur curajos de campionat, iata-i pe banateni acum cu doar 35 de puncte si un golaveraj de -17, avand nevoie neaparat de victorie aici, dar si de alte rezultate favorabile in celelalte meciuri. Nici Concordia Chiajna nu este matematic salvata, avand doar doua puncte peste zona fierbinte din clasament. Trupa lui Sumudica a adunat 39 de puncte pana acum si dispune de un golaveraj ceva mai bun decat al adversarilor, -12. Vis a vis de forma de moment, trupa din Chiajna a pierdut un singur meci in ultimele patru runde, la care se adauga o victorie si doua rezultate de egalitate.
Pariuri ACS Poli Timisoara vs Concordia
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.75

  • Se dueleaza in acest meci doua formatii fara forte ofensive remarcabile, iar noi ne indreptam atentia catre un pariu pe maxim doua goluri in meciul de diseara.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,