Pariuri Sportive – Viitorul vs Ceahlaul – 21.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Viitorul vs Ceahlaul (21.05.2014) – ora 21:00
liga1Astazi de la ora 21:00 pe Stadionul Concordia din Chiajna va avea loc partida dintre Viitorul si Ceahlaul, partida ce prezinta o miza enorma pentru gazde, acestia avand nevoie de un rezultat bun pentru a se putea salva.
Meciul tur din acest sezon disputat la Piatra Neamt s-a incheiat nedecis, chiar fara nici un gol, in debutul campionatului.
Viitorul Ceahlaul
Viitorul Constanta ajunsese sa traverseze cea mai buna perioada a ei in urma cu cateva etape, legand trei victorii si un egal, insa esecul de runda trecuta, 1-4 la Galati, a stricat calculele constantenilor. Trupa lui Hagi este prima sub linia de plutire in acest moment, cu 37 de puncte si un golaveraj slab, de -22, doar doua echipe stand mai slab la acest capitol. Victoria ramane singura solutie pentru gazde. Ceahlaul Piatra Neamt a trait si ea foarte periculos in finalului acestui retur de campionat, insa rezultatele bune din ultimele patru etape le-au adus nemtenilor opt puncte si i-au urcat pe acestia pe locul noua in Liga 1, cu 41 de puncte, fiind matematic salvati de la retrogradare. Golaverajul este de -3, cel mai bun de la locul opt in jos.
Pariuri Viitorul vs Ceahlaul 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.35

  • Ceahlaul Piatra Neamt e deja salvata si ne asteptam sa nu mai forteze in aceasta deplasare, plus ca Viitorul traverseaza o periaoda buna si are ca singura optiune victoria in meciul de azi.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,