Pariul zilei – 21.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 20 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Dila Gori vs Partizan (21.07.2015) – ora 15:30
pariul zilei2Dila Gori si Partizan Belgrad vor fi adversare marti dupa amiaza incepand cu ora 15:30, atunci cand se vor duela in mansa retur a turului doi din Uefa Champions League. Partida tur a fost castigata de Partizan pe teren propriu, scor 1-0, oarecum sub asteptari.
Dila GoriPartizan Belgrad
Dila Gori este campioana Georgiei, iar in mod normal nu poate emite pretentii foarte mari contra unei echipe precum Partizan Belgrad, insa in tur s-a tinut bine, pierzand doar la un gol diferenta si pastreaza sanse la calificare, desi misiunea va fi extrem de dificila. Georgienii au fost aproape de o remiza alba in Serbia saptamana trecuta, golul infrangerii fiind incasat abia in minutul 83.Partizan Belgrad e favorita certa la obtinerea calificarii si de asemenea are prima sansa la pariuri si pentru victorie marti in Georgia. E bine de stiut ca echipa care va merge mai departe dintre acestea doua o va intalni pe Steaua in faza urmatoare a competitiei, asta daca ai nostri se califica in fata lui Trencin, ceea ce este foarte probabil dupa 2-0 in tur, in deplasare. Partizan e pe cai mari inaintea acestui joc.
Pariuri Dila Gori vs Partizan 
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.73

  • Partizan n-a avut tocmai o misiune floare la ureche in turul de pe teren propriu, castigand doar cu 1-0 dupa cum am spus deja. Mizam pe superioritatea sarbilor si in retur, mai ales ca avem o cota mult mai atractiva decat saptamana trecuta.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!