Meciul zilei – 21.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 20 July, 2015. Postat in Meciul Zilei

Elfsborg vs Randers (21.07.2015) – ora 18:55
meciul zilei2Marti seara incepandd cu ora 18:55, ora Romaniei, Elfsborg o va gazdui pe Randers in cadrul returului din turul al doilea in Europa League. Meciul tur s-a terminat fara gol intre cele doua formatii nordice, iar acum Elfsborg pare sa aiba prima sansa la obtinerea calificarii.
ElfsborgRanders
Elfsborg are avantajul de a avea meciuri oficiale in picioare, fiind in plin campionat in aceasta perioada. Echipa vine dupa sase meciuri la rand fara infrangere si a mai trecut de un tur preliminar in UEL, eliminand-o pe Lahti, scor 7-2 la general dupa ce in tur obtinuse doar un egal, 2-2, ca mai apoi acasa sa faca instructie cu formatia finlandeza.De partea cealalta, Randers vine din campionatul Danemarcei si a fost destul de activa pe parcursul acestei veri. Si danezii au trebuit sa mai joace un tur preliminar, trecand in runda precedenta de Sant Julia, scor 4-0 la general, fara prea mari emotii. Randers a mai sustinut si alte doua meciuri amicale, 1-1 cu Hacken si 0-0 cu Viborg.
Pariuri – Elfsborg vs Randers
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.91

  • Sportingbet ofera cea mai buna cota pentru victoria gazdelor in meciul acesta si nu trebuie trecuta deloc cu vederea. Mergem pe mana suedezilor, aflati intr-o forma de zile mari, mai ales pe teren propriu.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!