Pronostic – AS Roma vs Manchester City – 21.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 20 July, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

International Champions Cup, turneu amical ce are loc in America, ne incanta pe parcursul acestei veri cu super meciuri amicale, iar marti de la ora 13:00, ora Romaniei, vom avea parte de confruntarea dintre AS Roma si Manchester City.

Italienii sunt vazuti cu sansa a doua, asa cum ne si asteptam, insa se anunta un meci strans si echilibrat, nici cotele nefiind deloc dezechilibrate. Roma a inceput curajos in Grupa 1 a acestei competitii, remizand fara gol contra lui Real Madrid, ca mai apoi sa castige la penalty-uri. In urma remizei a obtinut un punct, iar dupa victoria la loviturile de departajare inca unul, astfel ca romanii sunt lideri in Grupa 1.

Manchester City debuteaza acum la aceasta editie de International Champions Cup, asta dupa un inceput de pregatire bun, cu doua victorii fara gol primit in primele doua partide, 1-0 atat in fata lui Toronto FC, cat si contra celor de la Melbourne City. Cel mai probabil, ambele tabere vor folosi cam tot lotul pe care il au la dispozitie, asa cum s-a intamplat pana acum la mai toate partidele de la acest turneu.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.67
Ne asteptam la un meci frumos, deschis si cu goluri in ambele porti, cele doua tabere stand foarte bine din punct de vedere ofensiv in special. Plus de asta, este un meci amical si cu siguranta cluburile vor incerca diferite chestii si concentrarea nu va fi la cel mai inalt nivel.

Tags: