Pariul zilei – 21.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Blackpool vs Derby (21.10.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Cota pariului zilei de astazi, marti 21 Octombrie, este ceva mai mare in comparatie cu ziua de ieri, si anume 1.67 in acest moment. Meciul cu pricina vine din Anglia Championship, si anume din cea de-a 13-a etapa a ligii secunde engleze. Derby County se va deplasa pe terenul lanternei rosii, Blackpool.
Blackpool Derby County
Blackpool se indreapta cu pasi repezi catre League One daca va continua in acelasi ritm ca pana acum. Echipa gazda este ultima in Championship, cu sase puncte in dreptul ei si un golaveraj de 8-18, reusind prima victorie a campionatului abia in etapa a 11-a. Tot pe ultimul loc se afla Blackpool si cand vine vorba de jocurile de pe teren propriu, acolo unde a strans patru puncte din cele sase. Derby County are toate motivele sa emita pretentii la aceasta partida, tinand cont de forma buna a echipei si de faptul ca se bate cu sanse reale la promovare. Jordon Ibe si compania ocupa un onorabil loc doi in acest moment, cu 23 de puncte si un golaveraj de 22-10. Derby are un punct sub liderul Watford, pierzand un singur meci pana acum. Oaspetii au castigat 11 puncte in sase deplasari.
Pariuri Blackpool vs Derby
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.67

  • Derby County este una dintre cele mai puternice si mai in forma echipe din Championship la ora actuala, iar pe teren ultimei clasate ne asteptam sa nu faca pasi gresiti, plus ca si cota este foarte atractiva.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,