Rotherham vs Fulham – 21 Octombrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 October, 2014. Postat in Pariuri Online

fulham

Aruncand o privire peste cotele oferite de agentii, putem spune ca duelul dintre Rotherham si Fulham este printre cele mai echilibrate meciuri ale etapei cu numarul 13 din Anglia Championship. Partida va avea lovitura de start marti seara de la ora 21:45, ora Romaniei.

Dupa un inceput modest de sezon, Rotherham se indeparteaza usor-usor de zona retrogradarii, asta si datorita rezultatelor din ultimele trei etape, si anume doua victorii si un egal. Echipa gazda a urcat pe locul 15, ajungand la 15 puncte si la un golaveraj de 11-14, avand un avans linistitor de cinci puncte fata de zona retrogradarii. Sportingbet oferta o cota de 2.50 pentru succesul gazdelor.

Fulham in schimb a inceput intr-un mod dezastruos aceasta stagiune, cu un singur punct in primele opt etape. Echipa proaspat retrogradata din Premier League da semne de viata in ultima vreme, dovada ca s-a impus in trei din ultimele patru etape. Londonezii sunt totusi sub linia de plutire, cu zece puncte si un golaveraj de 13-22. La ora actuala Fulham are cea mai fragila defensiva din liga secunda a Angliei. Cele doua tabere nu s-au mai intalnit pana acum intr-un meci de campionat, cel putin nu in istoria recenta a fotbalului.

Ambele echipe sunt in crestere de forma in ultima perioada, in special din punct de vedere ofensiv. Nici una nu sta bine la nivelul apararii, cu atat mai putin Fulham, astfel ca avem toate ingredientele pentru un pariu de genul ambele marcheaza la o cota de 1.65.

Tags: , , , ,