Pariul zilei – 22.11.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 November, 2015. Postat in Pariul Zilei

Inter vs Frosinone (22.11.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Am ales o cota de 1.62 pentru pariul zilei de astazi, meciul cu pricina venind din Italia Serie A. Mai exact, Inter Milano va da piept cu Frosinone pe propria arena de la ora 21:45, ora Romaniei, in cea de-a 13-a etapa a campionatului.
Inter MilanoFrosinone
Inter Milano a avut un parcurs laudabil pana in acest moment si se pare ca se numara printre favoritele la titlu. Echipa gazda are 27 de puncte, fiind pe locul secund, la egalitate cu Fiorentina (1) si cu AS Roma (3). Golaverajul de 12-7 nu rupe gura targului, insa e remarcabila forta defensiva, probleme fiind insa la nivel de atac.Frosinone este o formatie nou-promovata care nu poate emite pretentii prea mari de la o astfel de deplasare. Echipa vizitatoare se afla in acest moment sub linia de plutire, pe locul 18 mai precis, cu 11 puncte si un golaveraj de 11-18. Cand vine vorba de meciurile jucate in deplasare, Frosinone a bifat un egal si cinci infrangeri in Serie A.
Pariuri Inter vs Frosinone
Info pariuri sportive: Inter -1.5 AH @  1.62

  • La prima vedere nu prea exista termen de comparatie intre cele doua tabere, Inter Milano fiind favorita in mod clar din toate punctele de vedere, asa ca ne asteptam la o victorie fara prea mari emotii.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,