Pronostic – Tottenham vs West Ham – 22.11.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 November, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Tottenham vs West Ham – 22.11.2015

Pronostic - Tottenham vs West Ham - 22.11.2015

Singurul meci programat astazi in Anglia Premier League va avea loc de la ora 18:00 pe White Hart Lane, fiind un derby 100% londonez, intre Tottenham Hotspur si West Ham United.

Tottenham este formatia cu cele mai putine infrangeri din EPL, alaturi de liderul Leicester, si anume una singura. Echipa gazda a bifat doua succese si trei remize in ultimele cinci etape, ajungand la un total de 21 de puncte si un golaveraj de 20-10. Cu astfel de cifre, Eriksen, Kane si colegii lor se afla pe pozitia a cincea in Premier League dupa 12 etape scurse.

West Ham United se afla intr-o situatie similara, avand acelasi numar de puncte ca si adversarii de diseara, 21, insa golaverajul de 23-16 ii plaseaza o pozitie mai jos, pe locul sase. Ciocanarii au obtinut cateva rezultate de-a dreptul impresionante in actuala stagiune, invingandu-le pe Arsenal, Liverpool si Manchester City in trei deplasari consecutive. De asemenea, West Ham a bifat doua victorii si un egal in ultimele trei deplasari pe acest teren din 2013 pana in prezent.

Pronostic: West Ham +1.5 HA @ 1.55
Asa cum am spus, ciocanarii au realizat surprize mari in deplasarile de pana acum, iar diseara pe White Hart Lane ne asteptam sa obtina un rezultat bun sau in cel mai rau caz sa piarda la un singur gol diferenta.

Tags: