Pariul zilei – 23.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 23 April, 2014. Postat in Pariul Zilei

Sahtior Donetsk vs Tavriya (23.04.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Pentru ziua de azi, 23 Aprilie, am ales pariul zilei din campionat Ucrainei, mai exact din etapa cu numarul 25, meciul urmand sa le puna fata in fata pe Sahtior Donetsk si Tavriya.
De cativa ani buni Sahtior se impune fara drept de apel in fata adversarei de diseara, fie acasa, fie in deplasare, de fiecare data marcand de minim 2-3 ori.
Sahtior DonetskTavriya
Cu patru victorii si un esec in ultimele cinci etape, Sahtior Donetsk nu are o misiune usoara in lupta pentru titlu, desi este inca lider in clasament. Echipa consuda de Mircea Lucescu are doar trei puncte peste pozitia secunda, dar si un meci in plus jucat. Totusi campioana en-titre se lauda cu cel mai bun golaveraj, 52-20, avand cel mai bun atac si a doua defensiva din Ucraina.Tavriya este cea mai slaba formatie din campionat in acest moment, fiind a 15-a, in conditiile in care Arsenal Kiev s-a retras din competitie si nu este luata in calcul. Doar noua puncte si-au trecut oaspetii in cont din 72 posibile, insa cinci din cele noua puncte au fost obtinute pe teren strain. Tavriya a marcat doar de cinci ori in 12 deplasari.
Pariuri Sahtior Donetsk vs Tavriya
Info pariuri sportive: Peste 3.5 goluri @ 1.91

  • Avand in vedere ca Sahtior are cel mai bun atac din Ucraina si intalneste cea mai slaba formatie din campionat, ne asteptam la un meci generos in reusite, chiar daca se anunta inclinat catre o singura poarta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,